Vaihtoautot vaivattomasti
Nopea toimitus
Rahoitus jopa 72 kk
Asiantunteva palvelu

Vaihtoautot

Suodata


Esillä 47 kpl


Sinulle, joka arvostat ripeää ja laadukasta palvelua


Autoa ostaessa täytyy kiinnittää huomiota moniin asioihin. Siksi olemme tehneet auton ostamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Tutustu alla oleviin vaihtoautoihimme ja sovi tapaaminen kasvotusten tai etänä – toimitamme uuden autosi veloituksetta kotiisi!

Avoimuus ja rehellisyys ovat meille tärkeitä arvoja autokauppoja hieroessa. Näin varmistamme että jokainen meiltä toimitettu auto on sitä mitä asiakkaalle on luvattu ja on tyytyväinen ostokseensa.

Cars Perholla on monipuolinen valikoima laadukkaita autoja mm. Audilta, BMW:ltä, Mercedes-Benziltä, Volvolta sekä monilta muilta merkeiltä. Asiantuntevat myyjämme esittelevät sinulle mielellään valitsemaasi ajoneuvoa.

Voit tutustua valitsemaasi autoon joko paikan päällä Alajärven toimipisteessämme tai videopuhelun välityksellä suoraan kotisohvaltasi. Käytämme etätapaamisessa mm. Whatsapp-sovellusta.

Kerromme mahdollisimman yksityiskohtaisesti auton ominaisuudet, huoltohistorian sekä mahdolliset korjaukset.

Jos sinulla on tarjota vaihtoauto, laskemme autostasi hyvityshinnan, joka vähennetään uuden auton lopullisesta kauppasummasta.

Kotiinkuljetus veloituksetta


Olipa sijaintisi lähellä tai kaukana, toimitamme uuden autosi veloituksetta kotipihaan, kesämökille tai vaikka työpaikalle.

Tuodessamme uuden auton kotipihaasi, voit käydä koeajelulla ja tutkia auton läpi ennen lopullista ostopäätöstä. Jos kaikesta huolimatta löydät autosta jotain vikaa, korjaamme vian veloituksetta tai toimitamme auton paikkakuntasi korjaamoon ja hoidamme korjauksesta aiheutuneet kulut.

Ota yhteyttä!


Bongasitko valikoimastamme tyylikkään vaihtoauton? Haluatko sopia tapaamisen etänä tai kasvotusten sinua kiinnostavasta autosta? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Soita minulle!

Jarkko Kellokoski
040 416 0710