Turvallista matkaa laadukkailla renkailla
Noutopalvelu
Kesärenkaat
Talvirenkaat

Renkaat alle asiantuntevasti asennettuna

Laadukkaat ja hyväkuntoiset renkaat ovat henkivakuutuksesi. Renkaat ovat juuri se osa autoa, jossa ei kannata pihistää vaan panostaa. Siksi Cars Perho myy ainoastaan parhaimmiksi kokemiaan rengasmerkkejä.

Rengasvalikoima on hyvin laaja ja monenkirjava. Cars Perhon ammattilaisten avustuksella löydät helposti autoosi sopivat renkaat, jotka palvelevat parhaiten ajotapaasi ja autoasi.

Meiltä on saatavana kesä-, talvi- ja kitkarenkaita kaikissa kokoluokissa. Suosimme markkinoiden parhaimpia rengasmerkkejä, kuten Michelin, Nokian, Continental, Goodyear, Bridgestone ja Hankook.

Tilaamme puolestasi uuden renkaan tai koko rengaspaketin. Uudet renkaat asennetaan vanteille ja tasapainotetaan. Lopuksi varmistamme ilmanpaineet ja asennamme renkaat autoosi.

Milloin renkaat täytyy uusia? Tarkista kulutuspinta helposti kotona


Seuraamalla renkaiden pääurien syvyyttä pystyt arvioimaan, milloin renkaat täytyy uusia.

Uusien kesärenkaiden urasyvyys on 8 mm ja talvirenkaiden 9 mm. Lain mukaan kesärenkaiden urasyvyyden on oltava vähintään 1,6 mm ja talvirenkaiden 3 mm.

Suosittelemme kuitenkin uusimaan renkaat ennen kuin urasyvyys on laskenut kesärenkaissa alle 4 mm ja talvirenkaissa alle 5 mm. Tässä vaiheessa renkaiden päivittäminen uusiin on turvallisempaa, kun renkaissa on pitoa vielä jonkin verran.

Nastarenkaista on tarkistettava säännöllisesti alkuperäisten nastojen määrä. Nastoja on oltava renkaan pinta-alasta vähintään 75 %.

Näin tarkistat renkaiden kulutuspinnan


Lähes kaikissa renkaissa on urasyvyyden kulumisvaroitin. Kulumisvaroitin on renkaan pinnalla oleva numerorivistö, josta numerot pyyhkiytyvät vähitellen pois renkaan kuluessa. Korkein näkyvissä oleva numero kertoo renkaan jäljellä olevan urasyvyyden.

Kulutuspinnan voi tarkistaa myös kahden euron kolikolla. Aseta kolikko renkaan uraan ja katso, jääkö kolikosta hopeista reunaa näkyviin. Jos kolikon reuna peittyy kokonaan, on renkaissa vielä kulumisen varaa.

Ota yhteyttä!


Haluatko varata ajan autohuoltoon? Bongasitko valikoimastamme tyylikkään vaihtoauton? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Soita minulle!

Jarkko Kellokoski
040 416 0710