Ajamisen riemua puhtaalla autolla
Noutopalvelu
Vahaukset
Moottoripesu
Sisäpesut

Autopesulla lisää viihtyvyyttä autoiluun

Puhdas auto ei ainoastaan lisää ajomukavuutta, vaan pitää myös maalipinnan kauniina ja ruosteen loitolla. Säännöllisellä sisäpuhdistuksella minimoit hajuhaittoja, ehkäiset tahrojen pinttymisen ja hiekan kerääntymisen nurkkiin.

Säännöllinen auton ulkopesu pitää maalipinnan hyvässä kunnossa. Räntä, tiesuola, hiekoitushiekka ja vaihtelevat ulkolämpötilat koettelevat auton pintoja ja nopeuttavat ruostumista.

Cars Perhossa autot pestään käsin, joka on maalipinnalle koneellista pesua hellävaraisempi. Käsin pesemällä pystymme puhdistamaan ahtaita nurkkia ja koloja, joihin koneellinen pesu ei yltäisi.

Meillä on mahdollista tehdä myös moottoripesuja. Hyvin likainen moottori on turvallisuusriski konepellin alla oleville sähkölaitteille. Jos moottoritilassa on ollut öljy- tai jäähdytinnestevuotoja, on moottoripesu yleensä paikallaan.

Pesun lopuksi voimme vahata auton. Vahaus suojaa maalipintaa kulutukselta, lian pinttymiseltä ja ehkäisee ruostumista. Vahaus tuo samalla kauniin kiillon autoon.

Hinnat:

  • Henkilöauton pesu 20 €
  • Moottoripesu 15 €
  • Auton vahaus alkaen 50 €


Sisäpuhdistuksella lisää ajomukavuutta


Auton sisälle kertyy nopeasti hiekkaa, roskia, pölyä ja likaa. Talvisin mukaan astuu vesi ja kosteus, kun kenkien kautta kulkeutunut lumi sulaa auton lattian verhoiluun. Tehokkailla puhdistusaineilla ja työvälineillä toteutettu sisäpuhdistuksemme saa autosi näyttämään uuden veroiselta ja tuoksumaan raikkaalta.

Meiltä on mahdollisuus saada myös sisätilojen otsonointi. Se neutraloi tehokkaasti pinttynyttä hajua, joka voi olla lähtöisin esimerkiksi tupakansavusta, lemmikkieläimestä tai kosteudesta.

Sisäpuhdistukseen kuuluu esimerkiksi:


  • Penkkien ja verhoilujen pesu
  • Lasien ja peilien pesu
  • Sisätilojen imurointi
  • Pintojen pyyhkiminen
  • Mattojen pesu


Sisäpuhdistus henkilöautolle 30 €


Sisältää imuroinnin, muoviosien puhdistuksen, mattojen pesun ja lasien ja peilien pesun.

Suuri sisäpuhdistus henkilöautolle 80 €


Sisältää sisäpuhdistuksen lisäksi penkkien ja verhoilujen pesu.

TäysFix
alkaen 140 €


Sisältää auton ulkopesun, moottoripesun, vahauksen, sisäpuhdistuksen sekä penkkien ja verhoilujen pesun.

Ota yhteyttä!


Haluatko ajoneuvollesi huolella toteutetun autopesun? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Soita minulle!

Mikko Kellokoski
040 778 2370