Napsahtiko kivi tuulilasiin?
Kustannustehokas
Ympäristöystävällinen
Kiveniskemän korjaukset
Turvallinen

Ehjä tuulilasi takaa turvallisen matkanteon

Ehjä tuulilasi on yksi tärkeimpiä liikenneturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Isoa säröä, halkeamaa tai yli kahden euron kolikon kokoista kiveniskemää ei voi korjata, vaan tuulilasi täytyy vaihtaa uuteen. Tuulilasin vaihto sujuu Cars Perhossa asiantuntevalla otteella ja nykyaikaisilla työvälineillä.

Tuulilasiin ilmestynyt halkeama on ikävän näköinen. Halkeama tuulilasissa vaikuttaa lasin rakenteelliseen lujuuteen ja haittaa oleellisesti näkyvyyttä. Vaihto voi tulla tarpeeseen myös, jos tuulilasissa on runsaasti naarmuja.

Halkeamat ja isot kiveniskemät voivat vaikuttaa erilaisten tunnistimien, tuulilasikameran ja lämmitettävän tuulilasin toimintaan. Iso halkeama tai tuulilasin huonokuntoisuus voivat katsastuksessa johtaa hylkäykseen tai ajokieltoon.

Suosimme Pilkingtonin korkealaatuisia tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja. Jos autosi tuulilasissa on tunnistimia tai muita lisäominaisuuksia, kalibroimme ne toimimaan uudessa tuulilasissa.

Käytössämme on nykyaikaiset työvälineet tuulilasin vaihtoon, jolloin työ valmistuu hyvinkin nopeasti ja pääset pian jatkamaan matkaa entistäkin turvallisemmin.

Ota yhteyttä!


Kaipaako autosi tuulilasi päivitystä? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Soita minulle!

Mikko Kellokoski
040 778 2370