Osta auto kuukausierissä
Helppo ja turvallinen
Rahoitus jopa 72 kk
Valmiiksi kilpailutettu

Autorahoitus on helppo tapa hankkia auto

Autorahoitus taipuu joustavasti sinun talouteesi. Maksat autorahoitusta itsellesi sopivissa kuukausierissä, kunnes koko kauppasumma on maksettu. Saat luottopäätöksen rahoitukseen heti kaupanteon aikana. Cars Perho tarjoaa osamaksurahoitusta yhteistyössä Santanderin ja LähiTapiolan kanssa.

Auton hankinta on suuri investointi, johon harvalla on etukäteen valmiina koko käsirahaa. Joustava autorahoitus on yksi yleisimmistä tavoista maksaa uusi ajoneuvo. Et tarvitse autorahoitusta varten lisävakuuksia tai takaajaa, vaan vakuutena riittää ostamasi auto tai tietty summa käsirahaa.

Cars Perho haluaa tarjota asiakkailleen sujuvaa kaupankäyntiä, joten meillä on saatavana osamaksurahoitusta LähiTapiolan ja Santanderin kautta. Ostaessasi meiltä vaihtoauton, luottopäätös haetaan heti kaupanteon yhteydessä. Sinun ei tarvitse huolehtia paperitöistä, sillä me hoidamme kaiken sähköisesti.Santander - Helppoa ja ennustettavaa rahoitusta


Santander on erikoistunut autokaupan ja vapaa-ajan ajoneuvojen rahoitukseen. Voit halutessasi hakea rahoituksellesi Santanderin Lainaturva-vakuutuksen siltä varalta, jos tulosi pienenevät tapaturman tai työttömyyden vuoksi.
LähiTapiola - Joustavaa ja päästökompensoitua rahoitusta


LähiTapiolan autorahoitus on joustava ja erilaisiin elämäntilanteisiin sopiva tapa rahoittaa uusi auto. LähiTapiola kompensoi kaikkien rahoittamiensa autojen päästöt ilman lisämaksua asiakkaille.


Ota yhteyttä!


Haluatko saada autorahoituksen valitsemallesi vaihtoautollemme? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*

Soita minulle!

Jarkko Kellokoski
040 416 0710